Stichting Team 240 Leef!

"Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven."

Team

Maak hier kennis met onze teamleden:            

Ons team

Jeroen van Zomeren

Jeroen van Zomeren

Positie Fietser

Over Ik ben Jeroen van Zomeren uit Halsteren en sinds 2021 Fietser bij Team 240 Leef. Getrouwd met Jantine en Gwen en Tren maken ons gezinnetje compleet. De Roparun is Geweldig en om mee te werken aan de steun voor het Goede Doel maakt het helemaal compleet. Toen Arthur mij vroeg om met hem te gaan fietsen hoefde ik ook niet lang te twijfelen! Ik ben Timmerman / Voorman bij BB Vrolijk. Verder ben ik Voorzitter van TTC de Liefhebbers en Leider/Trainer van het voetbalteam van Tren bij RKSV Halsteren. Kortom lekker bezig zijn met van alles en nog wat en er als team, waar dan ook, er het Beste van maken!

Hein Hoeben

Hein Hoeben

Positie Loper

Over

Roy Schellen

Roy Schellen

Positie Fietser

Ik ben Roy, ik woon in Lepelstraat en ben 11 jr gelden vanuit Rotterdam in de gemeente Bergen op Zoon terecht gekomen. Na aantal jaren de Roparun te hebben gevolgd (Barendrecht en Halsteren/Bergen op Zoom) vanuit de berm, werd ik door Arthur benaderd of ik er over wilde nadenken om als fietser mee te gaan. Ik hoefde hier natuurlijk niet lang over na te denken. Mooier komen sportiviteit, teamgevoel, reizen, emotie en goede doelen bijna niet bij elkaar. In 2019 mocht ik voor het eerst de lopers op de fiets begeleiden van Parijs naar mijn stad Rotterdam, door mijn eigen woonplaats. Het waren geweldige kilometers op de fiets, lopers ondersteunen en onderweg de lopers voorzien van allerlei onnodige weetjes over het gebied waar we om dat moment waren. Op naar de volgende fysieke Roparun waar we weer zo veel mogelijk geld gaan ophalen voor het goede doel.

Jolanda van Winsen

Jolanda van Winsen

Positie Sport masseur

Hallo , ik ben Jolanda van Winsen moeder van 4 zonen, een dochter en 2 kleinzonen. Heb ruim 10 jaar in Frankrijk gewoond. Ik heb vroeger veel gesport zoals turnen, voetbal en hardlopen. In mijn vrije tijd ben in vrijwillig EHBO'er en zit bij het Rode Kruis. Als huisdieren heb ik honden en katten. Ook in mijn familie zijn al verschillende dierbaren heengegaan aan de verschrikkelijke K ziekte, dus daarom ook draag ik de Roparun een warm hart toe, en ben blij dat ik in een geweldig fijn team terecht ben gekomen.

Marly Hannink

Marly Hannink

Positie Loper

Hi allemaal! Ik ben Marly, 33 jaar, mama van 3 boefjes, een Brabantse die al ruim 10 jaar woonachtig is in het Zeeuwse Ijzendijke! Ik ben duizendpoot die geen uitdaging uit de weg gaat. Ik heb een rechtenstudie voltooid en breng dit dagelijks in de praktijk, maar naast deze serieuze kant hou ik feestjes (denk aan Mysteryland etc.), lekker eten, leuke dingen ondernemen met mijn kindjes en genieten van het leven. Om te ontspannen loop ik hard en hoe mooi is het dat ik middels mijn hobby een steentje kan bijdragen aan dit mooie doel! Ik vind het dan ook een hele eer dat ik deel uit mag maken van dit prachtige team! Je zal mij voornamelijk herkennen aan mijn roze kleding :-)

Chris Burky

Chris Burky

Positie Chauffeur Basiskamp

Hallo lieve leden van Team 240 Leef! en iedereen die de RoParun een warm hart toedraagt. Even voorstellen….. Ik ben Chris Burky…..knotsgekke vader van ….ja hoe kan het ook anders, Remke Burky. Ik werk als voorraad beheerder bij Sligro Nederland en mijn hobby’s zijn, hmmmm tsja… je kunt je beter afvragen wat ik niet als hobby beschouw, maar Tennis en Carnaval zijn wel de uitschieters hierin. Ik hou van lekker eten, drinken en op zijn tijd een feestje gaat er ook wel in. Het is dan ook zo dat ons team lied “Leef” ook voor mij is geschreven. Ik doe mee aan de RoParun omdat ik volledig achter het beoogde doel van deze stichting sta en omdat ik op de vraag van mijn dochter ‘vind je het leuk om als chauffeur mee te gaan met de RoParun’ niet anders kon dan volmondig ja zeggen. Ik weet dan ook zeker dat Team 240 Leef! succesvol zal zijn, en zet mij voor de volle 100% daarvoor in.

Cyril Schetters

Cyril Schetters

Positie Loper

Mijn naam is Cyril Schetters en doe als loper mee met Team 240 Leef!. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen en heb sinds 2002 een eigen metselbedrijf. In mijn vrije tijd train ik bij Spado en ga ik graag zwemmen. Maar op zijn tijd lekker uit eten gaan en een pilsje pakken behoort ook zeker tot mijn hobby's.Ik vind het een enorme eer om met Team 240 Leef! het Roparun avontuur aan te gaan.

Jelle van den Berg

Jelle van den Berg

Positie Loper

Ik ben Jelle, en ik ga weer mee naar Parijs als hardloper. Zelf zie ik de Roparun al jaren door Halsteren trekken en nu mag ik hem gewoon zelf al weer voor de 3e keer gaan lopen! Mijn hoofddoel voor de Roparun is natuurlijk om zoveel mogelijk geld op te halen om er voor te zorgen dat er leven aan dagen wordt toegevoegd, wanneer er vaak geen dagen meer aan het leven kunnen worden toegevoegd. Een goed tweede doel is voor mij een persoonlijk doel, namelijk een gezonder leven. Met de Roparun en Team 240 Leef! heb ik nu eindelijk de motivatie en inspiratie gevonden om te blijven hardlopen en gezonder te leven. Ik kijk erg uit naar de Roparun zelf, maar kan ook niet wachten op al die teamactiviteiten en gezamenlijke trainingen. Als ik namelijk iets hoog in het vaandel heb staan, is het samenhorigheid en gezelligheid!

Remke Burky

Remke Burky

Positie Fysiotherapeute

Hoi allemaal! Let’s introduce, Ik ben Remke (rechts op de foto, samen met mijn goede vriendin Laura ), dochter van Chris en woonachtig in het Zeeuwse Oostburg. Ik doe dit a.s. jaar voor de 6e keer mee aan de Roparun met als functie fysiotherapeut. Crazy is my middle name, ik hou van carnaval, foute feestjes, Leuke feestjes, uuh alle feestjes.., sporten, genieten van het leven en wordt vaak gezien als de gekkie van ‘t groepie. Mijn motivatie voor team LEEF, alleen sta je sterk maar samen sta je sterker. Met de saamhorigheid van het team een lach op ieders gezicht toveren.

Tommy Siemerink

Tommy Siemerink

Positie Loper

Ilona Schetters

Ilona Schetters

Positie Navigator

Hoi, ik ben Ilona Schetters. Getrouwd met Cyril en moeder van Justin en Roby . Al 25 jaar zit ik in het kappersvak, een beroep waar ik zoveel van hou en al mijn creativiteit in kwijt kan. Ik hou van carnaval (Oftewel vastenavend hier in Bergen op Zoom) en het Bourgondische leven en gezelligheid met mijn gezin, vrienden en familie. Een dagje of weekendje weg ben ik ook niet vies van. Mijn man, Cyril, is al sinds het 1ste jaar loper bij Team Leef. Hierdoor was ik al zijdelings betrokken bij evenementen en de run zelf. Ik merkte dat ik er zoveel plezier in had om mee te helpen bij dit team, zo'n gezellige groep met lieve en leuke mensen, die allemaal hun inzet tonen, op wat voor manier dan ook, voor de palliatieve zorg. Hoe mooi is dat? Toen ik de vraag kreeg of ik me aan wilde sluiten bij het Team als bestuurslid, heb ik daarom ook JA gezegd. Sinds mei 2019 mag ik mezelf dus ook teamlid noemen en daar ben ik trots op! Trots dat ik samen met Cyril en de kinderen(die dan nu ook weer zijdelings meehelpen) hiermee ons stukje kunnen bijdragen, want ook wij, hebben helaas ervaringen waarbij palliatieve zorg belangrijk is of was. En het is zo machtig mooi om te zien dat het totaalplaatje "Roparun" hierin een grote steun is en dat Team Leef hier onderdeel van mag zijn. Voor mij een reden om me hier helemaal voor in te zetten.❤❤❤