Stichting Team 240 Leef!

"Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven."


 *********************************************************************Eindelijk na 2 jaar kunnen er weer evenementen doorgaan, zo ook van ons team van de Roparun.


2 jaar geleden hadden we "Proef de Lente" geplant staan. Een proeverij van lekkernijen zoals bieren, likeuren en whisky's, maar helaas mocht dit toen niet door gaan .


Maarrrrr.... Zaterdag 26 maart 19.30 uur is het dan eindelijk zover hoor🥳🥳🥳 in de Don Camillo in Bergen op Zoom zal onze proeverij plaatsvinden. Een proeverij van de bieren van de scheldebrouwerij, whisky en likeuren van Gall & Gall en lekkere hapjes.
Een kaart kost € 24 euro en hierbij ontvang je 10 muntjes
(waarde €1.40 p.muntje) met de muntjes kun je de proeverijtjes kopen. Vanzelfsprekend zijn de munten ook nog te koop voor het geval je er tekort komt😉

En natuurlijk, de volledige winst komt ten goede aan de Roparun die zich inzet voor de palliatieve zorg.


Mocht je nou niks willen van de proeverij, natuurlijk kun je dan ook "gewone drankjes" (frisdrank wijn etc.) kopen van de muntjes, dit zijn dan geen proeverijtjes en zullen in samenwerking met het café lopen.


Inschrijven kan gemakkelijk hieronder.

Tot ziens op deze avond.Ik Wandel  De 12 , een nieuw initiatief van de Roparun organisatie
Wandelen het hele jaar rond, 12 verschillende wandelingen in 12 verschillende provincies gedurende 12 maanden.

1 keer meedoen of alle 12, het maakt niet uit hoe vaak maar iedere wandeling is verrassend en u wandelt voor een goed doel.

Dat goede doel is de ROPARUN, een organisatie die zich inzet voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Voor 12 euro krijgt u een mooie wandeling, een lunch(pakket) en een leuke herinnering, wandelt u ze alle 12 dan krijgt u na afloop een unieke PIN.

Voor iedere wandeling zijn er twee afstanden 12 en 24 km

Voor elke provincie is er een vaste maand toegewezen, van juni 2021 tot en met mei 2022, maar… de wandeling eerder of later lopen? Ook dat kan.

U loopt hem wanneer het u uitkomt of dat nu eerder of later is. Dit kunt u aangeven bij de inschrijving. U krijgt dan een routebeschrijving en het GPX bestand via de mail en je herinneringslint via de post.

De lunch zult u dan zelf mee moeten nemen. Wilt u ze alle 12 in 1 keer bestellen ook dat is mogelijk: 11 kopen – 12 lopen. U krijgt dan van elke provincie de gegevens* toegestuurd en ook de bijbehorende linten alsmede de unieke Pin.

* de het kan zijn dat op het moment van bestellen nog niet alle wandelingen gereed zijn – deze ontvangt u dan iets later


INSCHRIJVEN KAN HIER